A határozatot a felvételi hogy vizsgálja meg biztosan szerezni,

0
4145

Az alkalmazás leállítása kezelés egy probléma miatt a kérelmet,

Az alkalmazás leállítása kezelés egy probléma miatt a kérelmet,Hogy a jelölt után is a meghívást nem távolítja el általában ez a hiánya a támogatja fájlok vonatkozó elemzése az alkalmazás, nem az az oka, hogy a visszaküldés költsége a kérelem elutasítása, mert a fennállása lényeges különbség a porovnávanými tanulmányi programok nem minősül a jelölt a jogot, hogy a visszatérítés a felelős. eredeti vagy hivatalosan akkreditált példányát egy diploma, vagy egy megfelelő papír miatt megkötését kutatások által kibocsátott külföldi egyetem hivatalosan licencelt példányát a nyilatkozat telt el az értékeléseket, vagy az oklevélmelléklet a feltételezett oklevélmelléklet fő fordítások mind a bizonyíték a cseh nyelv fordítás nem hívott abban az esetben.

Ha az eredeti papír angol nyelven a hatalom az ügyvéd, ha a jelölt által képviselt/ügynök a minta a teljes teljesítmény javasoljuk, hogy az alkalmazás vagy a teljes legyen képes megmutatni a telefon/ e-mail kapcsolatba, hogy ügynök középiskolai szükség lehet további információkat, pl. a szinten a program kitűzött szervezet akkreditált ajánlat főiskolai vagy részletes információ tartalmára vonatkozó magasabb kutatások adott esetben, a választása a evacuee állapota, ha elismerését kérelmező az a személy, amely már elismert tény, hogy ez a feltétel minden országban, kivéve a szlovák köztársaság.

Alapján post megállapodás között a szövetségi kormány,

Alapján post megállapodás között a szövetségi kormány,A cseh köztársaság, a kormány, a szlovák köztársaság A közös elismerés az egyenértékűség a rekordok az oktatás, a tanulás, feltéve, hogy a cseh köztársaság, valamint a szlovák köztársaság minisztérium nemzetközi események észre nem. 33/2001 Coll. m. o. vonatkozik oklevelek megjelent a szlovák köztársaság, a régió, a cseh köztársaság, anélkül, hogy több ellenőrzés nyugtázás, azaz, hogy abban az esetben, ha a szlovák oklevelek nem engedik el, semmilyen határozat vagy tanúsítvány az egyenértékűség.

A Afganisztán, Bosznia-is-Hercegovina, Bulgária, Grúzia, Magyarország, Moldova, Lengyelország, Szlovénia, Tádzsikisztán, valamint Türkmenisztán pályázók egyre elengedhetetlen, hogy az oktatási MINISZTÉRIUM, valamint a tanulás, a más államokban az állami egyetemeken, amely elvégzi a pontos azonos vagy hasonló program. A follow-up, valamint a doktori kutatások a pályázó köteles benyújtani a bizonyíték egyenértékűségének oktatás nostrification a bachelor vagy master ‘ s degree az aktuális szeptember végéig.

Akár benyújtása után a rekord is lehet, miután az lehet, hogy a kutatás a létre nyugtázás a külföldi egyetemen általános nostrification ez az elismerés célja, mind a diplomások, a nemzetközi egyetemek, aki nem kell a visszaigazolást a nemzetközi felsőoktatási céljából további tanulmány az egyesült KIRÁLYSÁGBAN (pl. abban az esetben, ha az elismerés a célok a kutatás egy további egyetemi, valamint a munka célkitűzései a cseh köztársaság lásd alább hatóságok, amelyek úgy döntenek, a elismerését az elismerést a nemzetközi felsőoktatási döntéshozók alapvetően állami középiskolákban, amitől a tartalom összehasonlítható szak.

Privát senior high school ebben a joghatósága nincs javasoljuk,

Privát senior high school ebben a joghatósága nincs javasoljuk,Hogy a jelöltek vegye korábban megkereső elismerése a nemzetközi oktatási, tanulási, hogy megtudja, melyik állami senior high school a CSEH köztársaságban végzett a tanulmányi program hasonló a külföldi kutatás egy összefoglaló a professzorok Károly Főiskola – alapképzés, mesterképzés, valamint doktori kutatások összefoglalása a kutatási programok, valamint tudományág egy felülvizsgálata elismert kutatási tanulmány programok főiskolákat, a CSEH köztársaságban a visszaigazolás a külföldi egyetemi jelölt a Károly Egyetemen a végeredmény 1-től.

Minden elismerés iránti kérelmet a külföldi felsőoktatási jelölt a Károly Egyetemen kell alkalmazni, csak a megfelelő címre rektori Hivatal Károly Egyetemen ovocný trh 560/5 116 36 Prága alkalmazás Elismerése nemzetközi felsőoktatási kiszámlázásra ha a kérelem az elismerés, a nemzetközi főiskola, valamint a hitelesítő adatokat. § – a szerint 89 a törvény a fenti iskolák, benyújtott nyilvános középiskolában, kiválasztása nyilvános középiskolában szerint a bekezdés rendelkezéseit.

Kapcsolódó költségek az eljárás az elismerés iránti kérelem a nemzetközi felsőoktatási valamint a hitelesítő adatokat, amely 3 000 Czk. A költség jövedelem egy állami gimnázium, fizetni a számlát az opciók a fizetési ára nostrification a visszafizetés banki átutalással arra a számlára, az Egyetemen: 190-907907399/ 0800 elfogadta a cseh pénzügyi takarékpénztár; IBAN CZ66 0800 0001 9009 0790 7399, BIC-Swift GIBACZPX. Mint egy változó jel, kérjük jelezze a születési ideje az a típus, ÉÉÉÉ-HH-ÉÉ, a megjegyzések hozzáadása a vezetéknév, keresztnév, az a fajta meghatározott útlevél vagy a személyazonosító igazolvány.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here