A kutatási eredmények tanulmány intézmények főiskolai vagy megvizsgálta,

0
347

Az alapjait a cseh felsőoktatási vissza

600 évvel ezelőtt 1348-ban Károly császár IV elkezdett egyetemi Prágában, amely végül a legrégebbi egyetemi szervezet, a fő-Európában mai neve Károly Főiskola tekintettel arra, hogy 2001 pusztán alkalmazott három rétegű keret a felsőoktatási rendszer alapképzés, mesterképzés, doktori programok a központi kormányzati hatóságot, az oktatás, az oktatási Minisztérium, a fiatalok, valamint sporttevékenység.

Az alapjait a cseh felsőoktatási vissza

További információkért látogasson el a honlapján Eurypedia az őrnagy képzés nyelve az angol, számos programot a nemzetközi nyelv elsősorban angol tágul, tekintettel a nemzetközi tanulók egy lista az elérhető kutatási tanulmány programok kérjük, olvassa el a Program a területen. A frekvenciát, illetve módszerek értékelése gyakornok eredmények különböznek a tekintetben, hogy szintű program. Néha, a rendszer a sub-vizsgálatok után minden félévben, számos más esetben egy alapos értékelés után minden befejezett része az előírt kutatások, főleg a végén egy bizonyos modul.

Kifejezetten a rendszer hitel történetek, valamint tényezők. Az európai hitelminősítő rendszer európai hitelminősítő Transfer System tartós, annak a ténynek köszönhető, hogy lehetővé teszi, hogy felismerje egyes összetevők a kutatások, így hozzátéve, hogy alkalmazhatóság a rendszeren belül. A SZERKEZET A CÍMEK a szervezetek főiskolai üzlet akkreditált programok befejezése, a diploma, a három szint: alapképzés, mester -, valamint doktori, valamint az egész életen át tartó tanulás tanfolyamok. A létesítmény a főiskolai lehet, vagy az a fajta, főiskola vagy egyetemi fajta.

A hagyományos típusú egyetemi szervezetek nyújt minden típusú programok befejezése cím, míg a nem egyetemi intézmények általában kínálnak konkrét programok zárul, a főiskolai szinten. Diploma grad senior high school, valamint melléklete a diploma vagy igazoló dokumentumokat a befejezés, a kutatások arra indított, hogy a skolasztikus cím nevezzük. A PROGRAMOK BEFEJEZÉSE A BACHELOR SZINT ők 3-négy éves program létrehozásáról szóló, az első fokú felsőoktatásban szint programot kell kitölteni, az utolsó állami vizsga, amely általában áll egy előadás, valamint a védelem a végleges munka.

Hatékony végzettségű lehet a munkaerő-piacon,

vagy folytassa a follow-up mester programok megfelelő mezőjében a főiskolai kutatási tanulmány a PROGRAMOK BEFEJEZÉSE A MESTER SZINTEN lehet, hogy a follow-up programok 1-3 év befejező egyetemi programok, vagy külön programok a kutatás befejezése a mesterképzésre 4 – 6 éves programok koncentrálni a összevonása, valamint az alkalmazás elméleti szaktudás, a kreativitás fejlesztése, valamint a tehetségét.

Hatékony végzettségű lehet a munkaerő-piacon,

Diplomások mesterképzés kell kitűzni, hogy a tanulmány az utolsó állami értékelése, valamint nyilvános vitát is védelmet az utolsó értekezés. Kutatási orvosi, állatorvosi gyógyszer, valamint egészségügyi hatálya alatt igénylő állapot értékelés, amely magában foglalja a beszélgetés, védelem a tézis. DOKTORI PROGRAMOK általában hosszan tartó 3 é célja, hogy a diplomások a mester programok, valamint koncentrálni független alkotói tevékenység, kutatás, növekedés vagy fejlődés. Doktori kutatás által kitöltött számos állami doktori vizsgák, valamint nyilvános bemutatása, valamint a védelem a végső értekezés disszertáció, amely alapján a magán, megjelent vagy közlésre elfogadva, a munkát.

A KÉRELEM NOSTRIFICATION VAGY 1-TŐL. 9. 2016 FELTÖLTÖTT ha a kereslet az elismerést a nemzetközi felsőoktatási képesítési a szerint 89 a törvény vége iskolák, benyújtott nyilvános senior high school, szedés nyilvános középiskolai szerint a kikötéseket a bekezdés 90a díjak kapcsolatos eljárásban a kérelem elismerése nemzetközi felsőoktatási tanúsítás, amely 3 000 Czk. A költség jövedelem nyilvános senior high school kerül kifizetésre a számla. Ha a kezelés során megállapítást nyer, hogy a rektor nem lényegesen minősített hogy vegye iránti elismerése nemzetközi felsőoktatási például, hogy az egyesült KIRÁLYSÁG nem fordul elő hasonló mértékben program, egy felelős Czk 3,000 kérelmező nem számlázott, valamint abban az esetben, ha a törlesztési ezért az egyetem lesz tért vissza.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here