A szex egy életen át tart. Még 80 évesen is.

0
1077
A szex egy életen át tart. Még 80 évesen is.

Egy brit tanulmány megállapította, hogy a megfelelő adatokat az intim partnerségek a harmadik kor. Képes átalakítani a frekvencia mód, azonban nem a teljes elégedettséget. A nőstények rászoruló által az ősz, az ösztrogén. A merevedés nem érdekel, hogy csináld magad.

A szex folytatódik az egész élet. Még a 80 éves. Csak Jane Fonda, hogy felfedezzék a “szürke” élet 77 év szex nélkül, mint az, hogy meghatározott ideig vissza által megkérdezett Fabio Fazio. A hetven éves -, valamint még a octogenarians, valamint új kutatás végén, hogy intim kapcsolatok több mint ötven százaléka esetekben (54 százalék) fiúk, valamint egy harmadik hölgy (31 százalék). Továbbá, ezek, a 3. – nak tartalmaznia kell egy extrém szex kapcsolatos élet: legalább 2 jelentések minden hónapban. A vizsgálatot végeztek Nagy-Britannia, Manchester College, amely 7 ezer ember, több mint 70, valamint a 80. Valamint csak 3 százalékkal csökkent a kérd meg, hogy reagáljon a vizsgálatot a tudósok. Ellentétben a szokásos ötlet, az eredménye, hogy megzavarják, vagy csökkenti a bizalmas kapcsolatok betegség is viszályos körülmények között a társak, nem pedig az alapvető valóság az, hogy öregszem.

Kevesebb a nők viszont jobban örül,

Kevesebb a nők viszont jobban örül,A nehézséget legtöbb jelentett, a nők terület, az eredmény a gerjesztés (32 százalék), valamint a klimax (27 százalék), míg a fiúk között, a kérdések, csatlakozás az erekció (39 százalék). Minden az egyik ezt, a nők általában kevésbé elégedetlen a férfiak a szex-el kapcsolatos élet, hozzátéve, hogy a korral, továbbá növeli az elégedettséget. Továbbá a szeretet, a csere, a gyulladás, úgy tűnik, hogy még mindig aktív, mind a férfiak között (31 százalék), valamint a nőstények (21 százalék), a gyakori csók is petting. A brit kutatók által vezetett dr. David Lee, kiemeli annak fontosságát, hogy a valóság az, hogy a tanulmány az első, hogy áll a octogenarians, akik általában, hogy “kidobni” a priori ezek a vizsgálatok. De a derékvonal nyúlik növekvő száma, valamint az állami egészségügyi, valamint wellness szolgál, tartsa be a kutatók, pedig az is szükséges, hogy a vállalkozás képes volt megfelelni az igényeknek, valamint követeli az idős körül.

Lehet közösülés?

Lehet közösülés?Nicola Ferrara, tanár Vént az Egyetemen Federico II Nápoly, valamint az államfő az olasz Társadalom Vént is Gerontológiai, elsősorban a hatások a octogenarians a kommentálta az adatokat egy felmérés, hogy tudok gondolni, érezni, amely ezen felül jogos Olaszország. “Az igaz, hogy a növekedés lehet, hogy egy komoly betegség, de van egy jelentős részét, az egyik a 10 -, hogy van egy gyakorlati intézkedések egyenértékű tartja, hogy a felnőtt témákról. Beszélünk successing öregedés” vagy “sikeres öregedés”. Egy további jelentős részét az emberek több mint 80, még akkor is, ha van körülmények között megőrzi egy hasznos állapota megfelelő: említettük, hogy az “öregedés közös””. Azt is hozzáteszi, amikor a végzősök találkozni, hogy “legalább 2 havi jelentések” kellene, hogy hasonlóképpen lássuk, mit javasol a szex … “Persze, a szeretet létezik, valamint az marad, hogy minden korosztály számára. Pedig teljesen az öregedés eljárás a szexuális foglalkozik különböző időpontokban: több időt használják, hogy az erekció, kevesebb áram alatt is rugalmas, továbbá csökkenti a váladék az ejakuláció”.

Nem kínálunk a nők gyógyszerek vizsgált (csak) a fiúk

Nem kínálunk a nők gyógyszerek vizsgált (csak) a fiúkAztán a nagy hátrányt, impotencia. “Azonban a megfelelő, jelenleg számos gyógyszer, hogy ésszerű biztonsági, lehet a támogatás. Ennek ellenére a kilövési, egy figyelmeztetés: a minden korosztály számára van egy játékos, valamint a terápia-do-it-yourself ezekkel a párna. Nos, nem, nem. Ez megakadályozza, hogy mind a fiatalok, valamint sokkal inkább a régi. Szükség van a vezérlő egy orvos.” Professzor Nicola Ferrara koncentrátumok végül a csökkenés a szex a nők körében: “Részben származhat az adatvédelmi nagyobb, a nők körében is sokan vannak, több özvegyek. Aztán ott van a menopauza amely létrehoz egy internet-csökken az ösztrogén, ami fontos, az élettan, a szex-el kapcsolatos. Az kell. Ami hozható létre atrophiás hüvelygyulladás, fájdalom intim kapcsolat”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here