Hogyan hűtsük le otthon természetesen: az összes trükköt!

0
935
Hogyan hűtsük le otthon természetesen az összes trükköt!

Hűtse le a házat, anélkül, hogy a hálózati rendszer megvalósítható: találd meg azt, hogyan is szuper hűtés nélkül, hogy az öröm, a pénzügyi források, az jó a légkör, valamint az egészségre, általában veszélyezteti a túl sok használat hűtés.

Pontosan milyen jó a haza, természetesen: minden technikát!

Pontosan milyen jó a haza, természetesen: minden technikát!Amikor nyáron visszatér a központ egy klasszikus téma beszélgetés: a meleg. Mit kell tenned? A divatos ház, sokan fordulnak a klímaberendezés, azonban Ha az eco-lelkiismeret ve ments, ha nem megy a légkondi, vagy ha azonban kíván használni egy kicsit, vagy egyáltalán semmi, a tényezők mind környezetvédelmi, valamint gazdasági, nem jelenti azt, hogy bele kell törődni, hogy lihegés.

Itt van néhány tanácsot, hogyan kell élni (csakúgy, mint a jó!) anélkül, hogy a kondicionáló, kezdve az egyszerű jogorvoslati hogy a gyakorlatban gyorsan, hogy elérje a hozzáadott érinti, amelyek egy extra friss a tartózkodási a jövőben.

Lehűl, tartózkodás nélkül klímaberendezés: az alapvető irányelveket. Vagy tanácsot, hogy néha úgy tűnik, hogy kedvezményes, mégis fontos, hogy szerezzen trendi nélkül hálózati rendszer.

Fogd be a hazai windows, nem csak azok, kiderült, hogy a nap. Úgy tűnhet, kontraproduktív, még ha kint nagyon meleg, nyílt haza ablak szolgálhat, hogy növeljék a hőmérséklet a készülék belsejében. Fenntartása helyett a windows hatalmas nyílt este kering a friss levegő, közel a kora reggeli vakok, valamint redőnyök, hogy folytassa őket, miután a nap lemegy. Akkor is hely közül a növények a teraszon a haza ablak fogja venni a részét a melegség által termelt a nap.

Ha a vágy rajongók, használja őket, egy kiszámított módon: a növény őket viszonylag közel, hogy képes legyen fenntartani, hogy egy minimális, spegneteli, ha elhagyja a szobát.

Pontosan milyen jó a ház természetesen: a módszer!

Pontosan milyen jó a ház természetesen: a módszer!Evés hideg ételek segíti megőrizni csökkent testhőmérséklet, ivott hideg folyadékot (azonban nem túl sok). Via ingyenes, ennek eredményeként, hogy saláták, hideg levesek, görögdinnye, valamint a dinnye, hát hűtve.

Kerülje, hogy használja a sütőt, valamint, hogy a szakács élelmiszerek, amelyek megkövetelik a hosszú főzési idő. Előnyt helyett, ha van, a mikrohullámú sütő. Úgy tűnik, mint egy buta beszéd miatt az a tény, hogy ha ez a meleg az utolsó dolog, amit szeretnék csinálni, az ‘spignattare, de az útmutatás, hogy ne használja a sütőt, hogy készítsen ételeket is korlátozza, hogy a minimális használata a tartományban. Következésképpen, az sokkal jobb, saláta, az időtlen sonkás, dinnye, vagy a hagyományos caprese saláta elfojtani a sóvárgás az a család, …

Kapcsold le a lámpát, főleg a normál izzó, izzók, amely hozzon létre egy csomó meleg. Minden elektronikus eszköz, még ha maradt stand-by, készítsen egy minimális mennyiségű meleg: még egy ok, amellett, hogy az energiatakarékosság, hogy kapcsolja ki, majd húzza ki az összes olyan készülékek, amelyek nem használja.

Egy divatos zuhany. Ez több lenne, hatékony, pozitív, mint úszni a tengerben vagy a medencében. Ha nem is egy lehetőség, egy rövid hideg zuhany minden bizonnyal a kívánt hatást. Ezzel szemben, áztassa az ereit, majd kezét a hideg víz: figyelembe véve, hogy a kapilláris ezek a testrészek nagyon felület. Az érzés inni minden bizonnyal közölt azonnal a többi, a test.

Valamint, hogy pontosan hogyan kell cselekednünk, hogy az épület lehűl, a haza

Valamint, hogy pontosan hogyan kell cselekednünk, hogy az épület lehűl, a hazaÁrnyékolt, a lakóhely, így tekintetében korlátozhatja a penetráció a hőt a terület, ahol a nap veri. Ha van számos csatornák a levegő áramlását, zárja be a nem szükséges, különösen, ha a vége előtt falak, a nyári szezonban.

Fontolja meg egy környezetbarát tető’. A használata a növénytakarót a borítón, de ugyanígy a függőleges falak, lehetővé teszi, energia költség megtakarítás. Valójában, ez növeli a hőszigetelés a tetőn, valamint a nyári szezonban, korlátozza a hő, amely áthatol a felszíni területek a szerkezet. Az új rendszerek meghódítani a kérdések szivárogjon, illetve a páratartalom. Nyerhet a cég összpontosítva zöld roofings a becslést megvalósíthatósági.

Ha van egy kert, növény fák egy kiszámított módon. Hagyja, hogy a természet segít, hogy a születés a meleget, valamint minimálisra csökkenti a költségeket. Fák, valamint a növények cedue elhelyezni a fal mentén felületek keleti, illetve nyugati, a ház nyáron fog generálni a színt akartam, míg a téli szezonban, lehetővé teszi át a napsugarak. Általánosságban elmondható, hogy a növények a teraszok, valamint teraszok segíteni, hogy felszívja meleget a külső.

Telepítse a külső árnyékolók az otthoni windows, illetve a terasz ajtót. Gazdasági lehetőség? Egy napernyő, a terasz, szemben az ajtót, még meleg.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here