Suggerimenti per farlo durare più a lungo senza peeling

0
808
Suggerimenti per farlo durare più a lungo senza peeling

Megőrizni a tan, mint a hosszadalmas, mint te, egyszerűen kövesse a megfelelő ajánlásokat! Az alábbiakban tíz trükkök, hogy optimalizálja a tan szünet után, aztán, hogy elkerülje a peeling.

Mi végül van egy kiváló tan után sok erőfeszítés, mióta visszatértek a tengerbe, akkor annak a veszélye, hogy elmúlik pár nap múlva? Azonban, anélkül, hogy egy sor intézkedést, a tan szerzett cserébe egy életre elég minimális, különösen az arcon.

Azonban ne aggódj, vannak olyan kezelések, valamint a trükköt, hogy a múlt hosszabb, valamint, hogy megmutassák, ragyogó bőr, valamint az arany is a városban. Esetleg töltjük minden időnket is:

Tipp, ami segít fenntartani a tartós barnulás, valamint, hogy nem spellarvi.

Tipp, ami segít fenntartani a tartós barnulás, valamint, hogy nem spellarvi.Mivel döntő fontosságú, mielőtt az expozíció, hogy a tele gyümölcs (pl. sárgarépa, sárgabarack, hogy serkentik a melanin), valamint italok sok vizet, valamint szerezze be a tan gyorsabb, szükséges, hogy kihasználja az azonos mennyiségű hangsúlyt fenntartása hosszabb barnító nehézkesen megszerzett, valamint az is, hogy elkerüljék kiszárad a bőr, szétválasztása, valamint a csúnya leválik vonzó. Ez a cél, nem teszik lehetővé a saját abszolút zöldséget, gyümölcsöt, sárga-narancssárga, piros gyümölcsök, anti-oxidánsok, dió, valamint olívaolaj, gazdag B-vitamin, valamint E. ezek az élelmiszerek, valamint a kedvezményezett a testben, segíti a bőr továbbra is lenyűgöző, jól hidratált.

Továbbá természetesen nem felejthetjük el, hogy igyon sok vizet (legalább egy liter is egy ötven százaléka naponta), hogy a test mély hidratálás. Kiválaszthatja között víz, tea, bio tea vagy egészséges turmixok. Alapvetően jó táblázat gyakorlatok az egyik tényező, fontos, hogy elérje egy tan, kiváló, valamint az is, hogy elveszíti amilyen későn csak lehetséges, tartása a bőr puha, hidratált.

Mit kell fogyasztani, hogy egy tan: minden olyan ételek, amelyek serkentik a sun szolárium

Mit kell fogyasztani, hogy egy tan: minden olyan ételek, amelyek serkentik a sun szoláriumA hosszú távú kapcsolat, a bőr, a hangulatos víz javítja a hámlás. Jobb, ha a zuhany alatt, a hangulatos vizet, amely segít a bőr továbbra is szilárd, valamint rugalmas. Ezért gondoskodjunk róla, hogy válassza ki a természetes termékek rögtönzött, hogy megakadályozzák, hogy lemossa a tan a nagyobb kényelem érdekében.

Nem masszázs, jobb dab a bőrt, anélkül, hogy túl sok a szorongás is. Amikor kilép a zuhany alól, próbálja megtisztítani a bőrt a törölközőt, ahelyett, hogy mosakodjon meg, hogy megakadályozzák a stressarla is, valamint hogy segítse a veszteség a bőr tónusát.

Kísérlet arra, hogy kerülje az alkohol-alapú elemek, mint például a parfümök például, hogy menjen a kockázata a szárítás a bőr, valamint felgyorsítja a hámlás. Sokkal jobb, hogy illatos vizek, valamint az is, krémek fontos olajok, hogy tartsa a folyadékpótlás.

Igen, a bozót, azonban kiválasztani a megfelelőt! Törékeny, mégis ez volt szükség. Ne félj attól, hogy scolori a bőrt, eltávolítja csak a halott sejtek kell, hogy el minden ugyanaz. A különbség az, hogy a törlés következetes módon, valamint tehát, hogy az aids továbbra is aktív, a szín, ami vagy más elhalványul. Valami: válassza ki a bozót, nem is agresszív, valamint ne dörzsölje túl. Egy jó krém, akkor azt minden bizonnyal teljes minden, hangsúlyozva, nem több, mint a bőr.

Több javaslatot, amely alapvető gyorsan egy előkelő megjelenés

Több javaslatot, amely alapvető gyorsan egy előkelő megjelenésMint egy választás, hogy a krém felhasználásával megfelelő tisztító elem, hogy meghosszabbítja a tan, beleértve az alacsony százalékos anyagok, önbarnító vagy a tirozin, amely növeli a melanin. Egyes képletek tan fokozatosan egy természetes eredményt, valamint az így tartsd a arcszín, mások inkább érzéki tan, felajánlotta, hogy ne alkalmazza aprólékosan is egyaránt.

A vissza a vakáció, használja a wc-zuhanyzó – “kellemes”, amely nem aggrediscano a hydro-lipid film. Kiválaszthatja, hogy a helyszínek között, mosó szappan nélkül, vagy tisztítószerek-gazdag olajok, valamint a hidratáló krémek. Rendszeresen mossa le meleg vízzel, amelyben meg kell, tedd a fekete tea; ez világítja a bőr tónusát!

Értékes, hogy hidratálja a bőrt, valamint tartani puha, az olívaolaj pedig szintén az avokádó keverhetjük egymással egyenlő részre, majd bevonva a bőrt, míg a teljes felszívódást. Avokádó olaj hasonlóképpen lehet vegyes együtt szójabab olaj, valamint a diót.

A klímaberendezés, mely annyira minőségi, ez az első ellenfél a napfény. Van egy tendencia, hogy a száraz bőrt hatással, mint az első réteg, ami színezett. Ne élj vele vissza, ha kívánja, hogy továbbra is a cserzett sokáig.

A legtöbbet a múlt maradványait nyári szezonban is az utolsó meleg sugarak, hogy megőrizze a szín fog; az egész az ebéd szünet, vagy a hétvégén. Csak húsz perc fektetett a nap, a parkban, vagy a teraszon, a be -, illetve ki is meghosszabbítja időtartama alatt a tan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here