Szakasz a járvány: mi ez, hogyan kell felkészülni

0
1043
Szakasz a járvány mi ez, hogyan kell felkészülni

Az ellenőrzési műveletek hasonlóképpen terjed ki: a korlátozások a magán -, valamint a kollektív kerekesszék (a környéken, közepes, cross country); a kínálat, valamint a forgalmazási biztonsági eszközök (gadgets különleges biztonsági, DPI); a nyomkövető a példányok fertőző, hatalmas felkészülni azonosítása elsődleges fertőzés is előfordulhat; majd azt az alkalmazást, a különböző fokú igazgatási ellenőrzése, valamint a környezeti tervezés.

Követeli, hogy látogassa meg fázis

Követeli, hogy látogassa meg fázisMiközben nem az a képesség, hogy értem pontosan, hogy a járvány lesz előrelépés, a who szerint a (2) lehetséges három fő az eredmény: teljes a zavar a személy személy átadása; a hullámok, járvány, valamint a reoccuring (alapvetően tartós); ipersistere alacsony fokú adást. Alapján a meglévő tudományos bizonyíték, hogy a helyzet sokkal több lehetőség várja a hullámok a járvány reoccuring, elosztásban ideig alacsony mértékű átadása, a fertőzés.

A megteendő intézkedések a 2. szakasz célja az, hogy csökkentsék a minimumra az amplitúdó a lehetséges hullámok járvány, hasonlóképpen figyelembe véve a valóság az, hogy a veszélyeztetett egyének még mindig csodálatos nagy részét a lakosság.

Ez a bizottság azt javasolja, számos intézkedések 2. szakasz az ajánlások, hogy egyetértek azokkal, a KIK vagy egyéb források (3 ), most pedig hasonlóképpen tartalmazza, részben a Kormányrendelet az államfő a Tanács április 30.

Különleges óvintézkedések hajlamos lakosság

Különleges óvintézkedések hajlamos lakosságA védelem egyik leginkább hajlamos csoportokban kell, hogy a központi, amikor eldönti, hogy fenntartsák vagy távolítsa el az adott műveletet.

Míg a start, a szabadidő, a termék, szociális, populaces rendkívül hajlamos (például azok a diabetikus problémák, vagy a szervezet immunrendszere, vagy cardiorespiratory koncesszió, valamint a törékeny, idős) kell továbbra is gyakorolja távolság fizikai különösen közel az egész színpad két. Hogy megakadályozza egy új hullám, fertőzések, különösen között a törékeny vezető nem csak az egyén, de hasonlóképpen szolgál, lényegesen elkerülése érdekében a hullám a túlterhelés, az NHS (is, ezért, hogy elkerülje a stressz, betegségek, amelyek nem Covid).

Kell is erősíteni rendszerek a boltba vásárolni, az idősek számára. Ezt fenn kell rögzíteni, idősebb emberek, hogy tartósan készült, hogy bemutassa a nagyközönségnek. Az alapvető gyógyszer orvosi szakmai (MMG) lehet, hogy egy eseti, hogy azt sugallják, hogy a leginkább fogékony (pl. szív, cukorbeteg személy, hipertóniás), figyelembe véve a korban.

Meg kell azonban, vizsgálja meg, hogy ha ez az elkötelezettség a veszély elemzés, egy esetben használható, figyelembe véve, hogy valószínűleg minden bizonnyal lesz egy túlterhelés, MMG, mert az új expertises a energikus felügyeleti.

Mint egy egész, meg kell továbbá figyelembe venni, hogy egy esetleges hozzájárulás postgrad diákok az orvostudomány, hogy fenntartsa az MMG-ben például a követelmény. – Előrejelzés, hogy minden a veszélyeztetett emberek, különösen, ha több, mint hatvan éves, lehetősége van arra, hogy megszerezze a feltétel vagy minden a munka otthonról, hogy maradjon távol a hívást mind a munkahelyen, valamint az úton munkába.

A kérdés az átviteli belüli-család egyik legégetőbb óta, Olaszországban, 49% – a, a fiatalok 25-34 éves tartózkodik a család tagjai (Svédország, 7%).

Ez lehetséges, hogy a második fázis szükség lehet megoldani, jelentős módon a probléma az átviteli belüli család. Például, a részleteket struktúrák a pozitív (szállodák, üres, házak gyakornokok), amely kezeli a kedvező, akár a negativizzazione.

Egy nagy része a túlterhelés a struktúrák történt a morbiditás, a halál nagyon magas az idősek. Különös figyelmet kell fordítani a többi házak, ahol elengedhetetlen, hogy használja a szabályokat az egészségügyi belül létesítmények, valamint intézi a hívásokat nincs veszélyben a látogatók. A közigazgatás érdekel, házak újra kell gondolni, figyelembe véve a közelmúltban sajnálatos epizód.

Ha elérhető lesz, mint a kezelés, vagy profilaktikus intézkedés, hajlamos a lakosság kellene, hogy a legfontosabb hozzáférést mindketten, hogy biztosítsa őket, valamint, hogy ne túlterhelés az egységeket átfogó kezelés.

Leszokni a lánc hajtómű családok, mindenképpen szükséges, hogy a beteg nem marad megbirkózni a szeretteiket; egyének kerülnek a karantén vihető át a megfelelő központok, ahol lehet tölteni a karantén nélkül a fenyegető szennyezi a partnerek.

Mi szem előtt tartani a megfelelő pontokat

Mi szem előtt tartani a megfelelő pontokatOtt van, hogy jelenleg nincs lehetőség, hogy használja a szerológiai vizsgálatok “valósította meg, a mentelmi jog”, mint például, hogy lazítsa meg a zárlatot, hogy egyének vagy osztályozás. Mindenesetre, mielőtt a megfelelő időszak a nyomon követő biztosan nem lesz megvalósítható felismerni, az időtartam, valamint a fokú védelmet regresszió, majd a reinfezioni az egyének szeropozitív.

Ajánlott a bizonytalanságok, hogy még mindig ellenőrzés alapvető tulajdonsága a vizsgált antitest gyors kapilláris vér, minden vizsgálat szérum-járványügyi kéri, hogy előznie egy kísérleti tanulmány, ami úgy néz ki, hogy meghatározzák szintű érzékenység, specificitás, illetve prediktív worths (a különböző kontextusokban frekvencia). Ebből a célból van szükség, hogy meghatározzuk, vagy esetleg egy arany kritérium, ami kell egy vizsgálat alapján csökkenti a hatását az antitestek, amelyek cselekvési mennyiségileg az antitest-titer. Az ár idézetek a precíziós ráadásul megengedett, a follow-up a populaces vizsgálni.

A sok kísérleti kutatások az épületben honlapon kell homogenizálni annak érdekében, hogy legalább egy vizsgálat egyaránt, valamint a potenciálisan pontosan ugyanazt a kérdőívet, vagy beállítja a kérdések között a harmonizált, az információgyűjtés a magánszemélyek számára, hogy a kutatások.

Lényeges, hogy dolgozzon ki megfelelő modulok (‘biobanks’) a természetvédelmi legalább középtávú árak a szérum minták használta ki a kutatások, következésképpen így megvalósítható, hogy ellenőrizze ismételt idővel.

Tartsuk szem előtt, hogy a epidemiológiai felmérések a szérum-tette mintát igényel egy hatalmas mennyiség, az emberi erőforrások. Minden túlterhelés munkáját a Prevenciós részleg az ASL azt eredményezheti, hogy a kivonás, a nyomás, a feladatok energetikai monitoring, feltérképezése be érinti, illetve elkülönítés, amely létfontosságú ebben a fázisban hosszabb ideig, ezért szükséges, hogy pontos program.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here