Titan Gel egy férfi erekció időtartamát és hatását növelő gyógyszer

0
583

Amikor fiatal és ártatlan voltam, anyám adott egy régi könyvet a szexről. Átlapozva a hatvanas évekbeli oktatási szöveg elkárhozott oldalait, rábukkantam egy részre a női orgazmusról. Emlékszem egy mondatra különösen: “a nők csak a csikló stimulálásával érhetik el az orgazmust.”Évekig hittem magamban. Mert még ha akarnék is szexelni minden lehetséges és lehetséges pozícióban, az egyetlen módja, hogy eljöjjek, az az volt, mint anyám könyvében.

Azonban nem kell semmit tennie a pénisz méretéről, de ez a nemi vágytól függ. Ahhoz, hogy a nők szexuális elégedettséggel rendelkezzenek, fontos, hogy melegítse a pénisz helyét. A G-pont egy olyan pont, amely egy női vulvában található, amelyet a legjobb helynek tartanak a nők izgalmának élvezetére.

Titan Gel összetevők, hogyan kell alkalmazni, hogyan működik , mellékhatások

Titan-Gel-összetevők-hogyan-kell-alkalmazni-hogyan-működik-mellékhatások

Ez gyakori dolog. “A tanulmány azt mutatja, hogy csak a nők 18% – a nem jöhet a betörés,” mondja az orvos. Origin, a pszichológus és a szerző lesz a csikló: Titan Gel összetevők miért orgazmus kérdések, egyenlőség, hogyan lehet megszerezni. “A legtöbb nőnek klitorális stimulációra van szüksége az orgazmus eléréséhez.”

Bár úgy néz ki, mint ez, gyakran hallani más módszerek—például méhnyak-orgazmus, vagy orgazmus https://www.pharmachip.hu/titan-gel/ egy álom. Forrásaink szerint 2 és 12 féle női orgazmus létezik. “A tudományos vita ebben a tekintetben még nyitott” – mondta Mr. Mintz. “A test különböző szerveinek és területeinek stimulálása az orgazmus különböző típusainak elérése érdekében, és néhány tanulmány kimutatta, gél  hogy az agy különböző területeinek aktiválása esetén.”

Ezek a dolgok igen, úgy döntöttem, hogy átléptem a nők vágyának küszöbét. Hány különböző orgazmus érhető el? A barátom örömmel volt jelen, lemondott minden kötelezettségemről és megkezdte a nyomozást.

Könnyű volt. Néhány gyors lépés után a barátom megfordul, és csípőmmel megcsapja a vaságy szélét. “Jól vagy?” Kérdezi, de tudom, hogy jobban aggódik, hogy nem tudok szexelni. Stílus – a kutyám kedvenc póza – azt akarom, hogy a klitorom sikeres legyen, miközben élvezi a penetrációt. Azonnal tinédzserként jöttem, aki felfedezte a világát. Ez természetesen nem az életem legjobb orgazmusa, de imádom a munkámat azokban a pillanatokban.

Dr. szerint Beverly Whipple, szexológus és kutató, akinek csak hüvelyi vagy csiklóbeli orgazmusa volt, hanem “vegyes orgazmusa”. vagus az idegre “- mondtam.” Bármely területen az izgalom orgazmushoz vezethet, míg mindhárom együttes stimulációja azért jár, mert az orgazmus kevert. “Hogy fantasztikus a vaginális orgazmus és a csikló kombinációja, ideje menni. Következő megálló: medencei idegek.

Titan Gel vélemények, fórum, megjegyzések

Titan-Gel-vélemények-fórum-hozzászólások

Szkeptikus vagyok a G-pont létezése iránt, mert van egy elméletem, miszerint a férfiak találták rá a nem-gyakorlatos orális szex okára. “A G-pont a hüvely első falán helyezkedik el a húgycső mentén, és könnyebben elérhető, ha egy nő a hátán van” – mondja a szexológia és az orgazmus könyve. “A húgycső körüli szövetek stimulálása a Titan Gel besorolását eredményezi, a hüvely belső felületére gyakorolt ​​nyomás pedig orgazmust okoz.”

Tehát feküdtem a hátamra, és a barátom egyszerre csak egy ujjal próbálta követni a fenti utasításokat. Beletelt egy ideig, amíg meg nem találta a megfelelő lépést, de végül minimális segítséggel megtette. A csikló stimuláció nélküli maszturbálásának bűne, mint például a nachos és a salsa, rendben van, vélemények, nem eszem őket, de ez egy teljesen más dolog.

Mindenesetre az érzékeny terület és az ilyen élvezetek különböznek, de ahogy vártam, nem elég, hogy hozzám jön. Csak akkor érzem el az orgazmust, amikor az ujjaim a csiklómon vannak, és újra “vegyes orgazmus”. “

Figyelembe véve a pénisznek a méhnyakot érintő gondolatait, amelyek a múltban borzasztóan szexuális élménnyé tettek számomra, attól tartottam, hogy ilyen orgazmus elérése fájdalmas lesz. A méhnyak stimulálásának legjobb módja, legalább egy orgazmussal, ha reagálni kell “olyan helyzetben, amikor a pénisz behatolása különösen mély.

Ez a helyzet abban áll, ha a nő hátul fekszik, felfelé lábaival, hátul vagy nyakával. “A mély behatolás könnyebb, ha a nő nem csak felemeli a lábát, és meghúzza. És egy párna a nő hátának utolsó részén is segíthet. ”

A forduláshoz megfordítottam az illatos gyertya ösvényét. De amint féltem, túl kényelmetlen volt folytatni. Éreztem a nyomást a méhnyakomra, de ahelyett, hogy kellemes lennék, túlzásnak tűnt – mintha megpróbáltam volna elszakítani a borsót, amely betört a személyes térbe. Nem vagyok egyedül. Egy 132 nőből álló mintában végzett vizsgálat során a méhnyak stimuláció kevésbé volt hatékony az orgazmus elérésében (ami az esetek 46% -ában fordult elő), mint a hüvelyi stimuláció (86%) és a csikló (98%).

Mennyibe kerül a Titan Gel

Titan-Gel-mennyibe-kerül-ár

Engem illetően, a húgycsőnek van egy tulajdonsága: eltávolítja a vizeletet a testemből. És azt hiszem, ez elég a test egy részéhez. Mivel az orvosi szakirodalomban nem találtam sok bizonyítékot arra vonatkozóan, hogy a Titan Gel mennyire fog fizetni egy női húgycső támogatására, ezért másik tudományos forrásomhoz, a Reddithez fordultam.

“Tegnap jól viselkedtem … és elkezdtem beszélni, egy pontra mutatva” – írta egy felhasználó. “Néhány perc múlva őrült orgazmusom lesz, akik a levegőbe dobják és vicces arcokat vágnak. De a Google-ra nézve nem találok sok információt a témáról. Titan Gel Price Van még valaki, van?” “Gratulálunk!” Egy másik felhasználó válaszol. “Az első orgazmusom a húgycsőben volt. Mennyibe kerül a legintenzívebb orgazmus, amit kapok. ”

Elméletileg, ha az ingerek érzékenyek a húgycső nyílása körül, az az ár, amely a hüvely és a csikló között helyezkedik el, akkor stimulálja a csiklót, és ez okozza az orgazmust. Ennek oka az, hogy a csikló általában belső.

Feküdtem az ágyon, és elkezdtem megragadni a húgycsövet, miközben arra gondoltam, milyen döntéseket hoztam, hogy ilyen messzire juthassam. Beletelt egy ideig, amíg hozzászoktam az érzésekhez, és csak akkor gondoltam, hogy mit és hol megérintettem, olyan nyugodt voltam, hogy elértem az orgazmust. De nem tudom kitörölni a gondolataimból: talán csak azért vagyok egy klitori orgazmus miatt Ösztönözök egy másik területet?

Szeretek aludni, szeretek ide jönni, gondoltam, hogy ez a rész nem lesz probléma. “A női orgazmus a test sok részén stimulációt válthat ki, vagy csak a képzeletben” – mondta az orvos. Whipple. “Ez nem csak egy ugrás, hanem egy egyszerű fizikai élmény.” És tudom, hogy igaz, mert azt is meggyőződésem, hogy a nők 37 százaléka nem tapasztal orgazmust alvás közben.

Hol lehet megvásárolni a Titan Gelt, a gyógyszertárban

Titan-Gel-hol-kapható-gyógyszertár

De miért nem tudjuk megérteni. Hol kaphatjuk meg a titán gélt “A fizikai kapcsolat során aktiválódó agyrészek alvás közben is aktiválhatók” – mondja Vanessa Marin, a szex terapeuta és az iskola orgazmus elérésére szolgáló online tanfolyamának alapítója. “És így ugyanazt a fiziológiai választ okozhatja, mint egy orgazmus során.”

Átlagosan havonta egyszer érzem orgazmom álmaimban, ahol ez általában akkor érhető el, ha nagyon csendesen fekszem, nagyon fáradt vagyok, vagy szexre gondolok. Ha szexelnél a barátommal lefekvés előtt, de velem soha nem történt meg.

Tehát a kísérlet éjszaka úgy döntöttem, hogy tartózkodom a szextől, és az estét a lenyűgözően izgatott módon töltöttem: egy East End-sorozat epizódjait néztem egy nagyon férfi színész, Danny Dyer mellett.

 Az epizód végén zuhanyoztam a barátommal, ahol elérhető volt, miközben Dyerre gondoltam, aztán fáradtan és idegesen aludtam. És működik !!! Három órával felébredtem, miután elaludtam. Sétáltam és egy erotikus álom után történt, gyógyszertár a Queen Victoria pubban, a bárban, ahol a gyógyszertárak szereplőivel találkozhatunk? ”

Természetesen az a tény, hogy valahogy orgazmust szerezni akartam, természetesen segített. Mi van, ha csak orgazmusom van, amikor ébren vannak? Nagyszerű lenne még a cikkhez képest is.

Titan Gel amazon, gyártó – Magyarország

Titan-Gel-amazon-gyártó-Magyarország

Azt hiszem, ez az egyetlen szuperhatalom, amely érdemes egy orgazmus, egy gondolattal. Ha az orvos így mondta. Whipple, igaz – nevezetesen, akár orgazmust is elérhet, akár képzelőerővel is -, hogy elméletileg képesnek kell lennie arra, hogy a Titan Gel amazon az orgazmus megtapasztalására gondoljon rá.

Dr. Whipple megvizsgálta az úgynevezett „elme orgazmusát”, és megfigyelhető olyan nők esetében, akiknél a képzeletre fizikai reakciók léphetnek fel: jelentős vérnyomás-emelkedés, gyors pulzus, pupilla átmérő és fájdalomtolerancia. Titan Gel amazon Ugyanazok a reakciók, mint a fizikai orgazmus során.

De még ha 40 percig sem nézek pornót, nem tudom legyőzni a mérsékelt izgalmat. A szívem gyorsabban dobog, a tanulók szélesednek, de orgazmusom nincs. A Titan Gel Hungary azonban sikerült elérnie a megpróbált hatféle orgazmus közül négyet, ami nem túl rossz.

“A nők különféle módon szabadon érzik magukat, nem érzem szükségességet bizonyos célok elérésére, mint például a G-pont, vagy csak a hüvelyből származó orgazmus” – mondta ebay, és így tovább. Whipple végre elvégezte a kísérletét. “Az egészséges szexuális életmód azzal kezdődik, hogy elfogadja szexualitásának gyártóját Magyarországon.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here