Van egy módja annak, hogy növelje a pénisz?

0
247

Minden srác teljesen kielégíti partnerét. Azt mondta: “már régóta nem voltam gyerek. Csakúgy, mint a lányok rosszabbul érzik magukat a helyükön, a férfiak is összetettebbek a nemükben. Sok férfi továbbra is depressziós, a pénisz (pénisz) hosszát hordozza. Ha partnere kérdéseket vet fel a nemével kapcsolatban, kövesse az általunk felvázolt intézkedéseket.

Fitnesz időre van szükség, az edzőterembe való belépés nemcsak a test alakjának vagy az izmainak növelését jelenti, hanem a pénisz növekedését is. Ha azt szeretnénk, hogy növelje a méret a pénisz, menj az edzőterembe, hogy törölje az utat az artériák, majd kap egy hold keringés megfelelően. Hagyja, hogy a partnere meggyőző legyen a méretéről.

Milyen dolgokat, hogy elkerüljék a segítséget pénisz

Nem ez az első alkalom egy évtized alatt, hogy a vállalat az elmúlt években értékesítési hullámot tapasztalt, de egy évtized alatt ez az első alkalom, hogy a vállalat értékesítési hullámot tapasztalt. Ha azt szeretnénk, hogy növelje a pénisz mellékhatások nélkül, meg kell enni egyre több zöldséget, gyümölcsöt,különösen a zöldségek, gyümölcsök, amelyek több antioxidánst.

A vegyület az artériákban jelen lévő szabad gyökökkel küzd, és erősíti az artériákat. Nincs hatása a péniszre, de a nagyobb pénisz a nagyobb hasa előtt is kisebbnek tűnik. Ezenkívül nehézségekbe ütközhet a partnerén belül a gyomor miatt a kapcsolat során.

A cigaretták apró részecskéi akadályozzák az artériákat, így nem jutnak elegendő vérhez a test minden részén, és nem fejlődnek megfelelően. Ugyanez vonatkozik a péniszre a test másik részével. Tehát hagyja abba a dohányzást.

Csakúgy, mint a stressz okozta súlyos betegségek, stressz is a fő oka a lerövidítése a pénisz. A vér vissza a pénisz miatt a stressz, a pénisz mérete nem növekszik. A teljesítménytől való félelem az egyik oka annak, hogy a pénisz kicsi.

Az internet tele van olyan weboldalakkal, amelyek drogokat és nemi expandereket árulnak, amelyek azt állítják, hogy fokozzák a férfiasságukat. De ezek a kezelések valóban működnek?

Miután egy férfi javítása

A férfiak aggodalma a nemi méret miatt több millió font világszerte “férfi tartozék termék” klinikailag nem bizonyított.

Míg sok ember attól tart, hogy a pénisz túl kicsi, a kutatások azt mutatják, hogy a legtöbb férfi pénisze normális méretű, nem kell aggódnia. Kevan Wiley professzor, szexológus szerint a férfiaknak beszélniük kell egy egészségügyi szakértővel, mielőtt bármilyen szexuális formát használnának, mivel ezek a kezelések többnyire hatástalanok, drágák és potenciálisan károsak.

“Sok férfi, aki aggódik a péniszük mérete miatt, általában az egész testkép kérdése” – mondja. “Az történik, hogy testképüket a nemükre összpontosítják.

“A tanácsadás gyakran hatékony lehet az önbecsüléssel rendelkező beteg számára, ami javítja a testkép torzított gondolatait, és több információt ad az embereknek a vonzóvá válásról.”

Míg a férfiak nem tudnak sokat tenni a péniszük biztonságos felemelése érdekében, oly módon, hogy sok dolgot megtehetsz, hogy a tested magabiztosabb legyen.

Egy csövet helyezünk a pénisz fölé a péniszpumpában, majd a levegőt szivattyúzzuk, hogy vákuum alakuljon ki. A vákuum beszívja a vért a péniszbe és felfújja. Néha vákuum eszközöket használnak az impotencia rövid távú kezelésére. De a péniszpumpa túlzott használata károsíthatja a pénisz szövetét, ami az erekció gyengeségéhez vezet.

Igaz a pénisz nagyítása?

“Nagyon kevés bizonyíték van arra, hogy ezek az eszközök hosszú időn keresztül jelentősen megnövelik a méretüket”. “A szivattyú használata néhány percig a nap folyamán nem változtat a pénisz méretén.”

Ebben a technikában egy súlyt vagy egy kis elterjedt keretet helyeznek rá, hogy lazán húzzák a péniszet, amelyet néha vontatóeszköznek is neveznek. Szerint nincs klinikai bizonyíték arra, hogy a súlyok használata nagyobbá teszi a péniszet, és tartós károsodást is okozhat a péniszben. A vontatóberendezések azonban jobb eredményeket hoztak.

Jaylking egy olyan gyakorlat, amelyben a meglazult pénisz folyamatosan húzott a hüvelykujj, mutatóujj, amelynek célja, hogy növelje a méret az erekció. A cél az, hogy stretching gyakorlatok növeli a vér kapacitását erekció a pénisz, ami azt eredményezi, hogy a megnövekedett pénisz hossza, mérete.

A test más részeiből vett zsírt a péniszbe injektálják néhány sebészeti technikában, hogy fokozzák a péniszet. Egyes tanulmányok 1,4-4 cm-es kerületnövekedést mutattak. A férfiak hosszú távú tanulmányozása azonban kiábrándító eredményeket hozott, például szövődményeket, beleértve az ejakulációt, a vörösödést és a fertőzést.

Egy másik módszer, amely még mindig kísérleti fázisban van, magában foglalja a pénisz bőrének felfelé húzását, hogy egy csőszerű, biológiailag lebomló keretet kössön, amely szövetsejtekkel van feltöltve a tengely körül.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here